Για παραγγελίες από 55 € και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 55 ευρώ είναι:

 • Courier
  0.0 kg – 2.0 kg   €4,00
  Courier
  2.001 kg – 3.0 kg  €5,00
  Courier
  3.001 kg – 4.0 kg  €6,00
  Courier
  4.001 kg – 20.0 kg  €7,00
  Αποστολή εντός Χαλκίδας 
  €0,00 and up  Free
  Παραλαβή από το κατάστημα
  €0,00 and up  Free

Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 3.00 ευρώ σε όλες τις αποστολές αξίας μέχρι τα 100 ευρώ. Από τα 100 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν.

Το κόστος αποστολής προϊόντων σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.

Οι παραγγελίες που ξεπερνούν το βάρος των δύο κιλών αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής.

Τα προϊόντα με την ένδειξη «Προϊόν Ψυγείου» δεν αποστέλλονται εκτός του Δήμου Χαλκιδαίων για τη δική σας ασφάλεια και προστασία.

Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με το amali.kerasmata.g@gmail.com διότι τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν τον εκάστοτε νόμιμο ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

© 2024 Amali Kerasmata — Shopify Ecommerce by Shopilab