Το Αμαλί Κεράσματα γίνεται 3 χρονών και το γιορτάζει με διαγωνισμό!

Τρείς τυχεροί θα κερδίσουν προϊόντα αξίας 15€ (ο καθένας).

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και λήγει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:59 μ.μ. Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. στο κατάστημα Αμαλί Κεράσματα Λεωφόρος Χαϊνά 53, Χαλκίδα.


Όροι Συμμετοχής στον Διαγωνισμό

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν

Όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, ηλικίας 18 χρονών και άνω. Δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό οι υπάλληλοι του Αμαλί Κεράσματα καθώς και οι σύζυγοι ή συγγενείς πρώτου βαθμού. Καθένας μπορεί να συμμετέχει μόνο μια φορά. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι καθαρά προσωπική. Η συμμετοχή εκ μέρους τρίτων δεν είναι αποδεκτή. Το δώρο μπορεί να δοθεί σε άλλο φυσικό πρόσωπο μόνο με τη σύμφωνη δήλωση του νικητή.

Δώρα

Τρεις νικητές/τριες θα κερδίσουν προϊόντα αξίας 15€ έκαστος. Το ποσό των 15€ δεν αφορά  μεταφορικά τα οποία επιβαρύνουν το νικητή - νικήτρια. Για την πόλη της Χαλκίδας δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών.

Καμία αγορά δεν απαιτείται ώστε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει:

1. Να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. www.amalikerasmata.gr
2. Να κάνουν Like στη σελίδα μας στο Facebook.  www.facebook.com/amalikerasmata.gr.
3. Να επιλέξουν ένα προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να αναφέρουν το όνομά του ως σχόλιο στην αναγγελία του διαγωνισμού στο Facebook.

Η επιλογή του νικητή θα γίνει ηλεκτρονικά με τυχαία κλήρωση (με χρήση της υπηρεσίας "True Random Number Generator" από την ιστοσελίδα random.org) και ο νικητής θα δημοσιευθεί στη σελίδα του Αμαλί Κεράσματα στο Facebook ενώ θα ειδοποιηθεί και μέσω e-mail ή μηνύματος στο Facebook. O νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία Αμαλί Κεράσματα εντός δέκα (10) ημερών και να δηλώσει: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΟΛΗ, ΤΚ, ΤΗΛ για παραλαβή ή αποστολή του δώρου.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει την πλήρη και χωρίς όρους αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώσουν το νικητή εάν:

(α) Για οποιοδήποτε λόγο ο νικητής δεν δέχεται πλήρως τους όρους ως σύνολο, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο.
(β) Η συμμετοχή του νικητή δεν συναντά τους όρους συμμετοχής εξαρχής.
(γ) Για οποιοδήποτε λόγο, παρά τις λογικές προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με το νικητή μετά το πέρας των 10 ημερών από την ανακοίνωσή του.

Το Αμαλί Κεράσματα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποιοδήποτε όρο του διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

O διοργανωτής δεν ευθύνεται εάν ο νικητής για οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσε να παραλάβει το ΔΩΡΟ του από κατάστημα ή από τον μεταφορέα.

Με την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Αμαλί Κεράσματα εγγράφεστε αυτόματα και στην λίστα για αποστολή newsletter αναφορικά με νέα, προσφορές και προωθητικές ενέργειες της εταιρίας. Η κράτηση και χρήση προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το νόμο περί προσωπικών δεδομένων 2472/97. Τα προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνονται, διατηρούνται και επεξεργάζονται αυστηρά και μόνο από την εταιρεία Αμαλί Κεράσματα.

Το Αμαλί Κεράσματα διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει τα ονόματα των νικητών. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι 'Συμμετέχοντες' δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την δημοσίευση των ονομάτων τους.

Η συμμετοχή και τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Οι 'Συμμετέχοντες' συμφωνούν ότι το Αμαλί Κεράσματα δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό, απώλεια ή οποιαδήποτε ζημία προκύψει, ολικά ή μερικά, άμεσα ή έμμεσα από την αποδοχή, κατοχή, κατάχρηση, ή χρήση ενός βραβείου, δώρου ή τμημάτων αυτών.

Ο Διαγωνισμός δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

 

Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση

© 2024 Amali Kerasmata — Shopify Ecommerce by Shopilab