Μακαρόνια με καραμελωμένα κρεμμύδια και τσάτνεϋ πιπεριάς

 

Χρειαζόμαστε:

 

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα αλατισμένο νερό για να βράσουμε τα μακαρόνια. Τα θέλουμε να κρατάνε στο βράσιμο τους.

Σε ενα μπολ μουλιάζουμε τα μανιτάρια με το κρασί για 10 λεπτά, τα στείβουμε και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κρασί των μανιταριών και αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια, τσάτνεϋ κόκκινης πιπεριας, μιξ αλατιού και ανακατεύουμε. Με μια τσιμπίδα ρίχνουμε τα βρασμένα  μακαρόνια στη σάλτσα (φροντίζουμε να έχουν αρκετά υγρά) και ανακατεύουμε . Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.

Καλή σας όρεξη!

 

Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση

© 2024 Amali Kerasmata — Shopify Ecommerce by Shopilab