Στον απόηχο του πάρτυ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε και με τιμήσατε με την παρουσία σας. Επίσης όλους εσάς που ξέρω ότι θα θέλατε να είστε εδώ, αλλά οι μικρές αναποδιές στάθηκαν εμπόδιο και δεν τα καταφέρατε, αλλά η σκέψη σας το ξέρω ότι ήταν εδώ. 

Ευχαριστώ πολύ τους καλεσμένους μας Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμέλου και την έκπληξη Αντωνία Κατή που ήρθαν και στήριξαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο αυτήν την εκδήλωση.


Επίσης πολύ σημαντική ήταν η προσφορά των προμηθευτών μου και φίλων μου που χωρίς αυτούς θα ήταν ακόμα πιο δύσκολη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.


Μεγάλο ευχαριστώ στη Λένγκα Γρηγοριάδου και τον Απόστολο Μούντριχα από το κτήμα Αβαντίς που με βοηθάει, με στηρίζει από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας. Με τα υπέροχα κρασιά τους έδωσαν άλλη χάρη στη γιορτή μας!!
Το ποτοποιειο - αποσταγματοποιειο της περιοχής μας Σπυρόπουλου την Αγγελική Σπυροπούλου και τον Φώτη Σπυρόπουλο που δεν μου έχουν αρνηθεί ποτέ κάτι.
Τα μανιτάρια Δίρφυς και το Λευτέρη Λαχουβάρη με το κριθαρότο και το μεζεδάκι μανιταριού μας έδωσαν εναλλακτική πρόταση στο κρέας.
Αυγά όπως παλιά και τον Βασίλειο Ζαχαρόπουλο που έβαλε φωτιά στα τηγάνια και όχι μόνο
Το Εργαστήριο ζυμαρικών Μάλλιου Δαρδούμα έφερε τον τραχανά του, τον παντρέψαμε με λουκάνικα από το καρπενήσι Βρέκος και δοκίμασαν και αυτοί που δεν τρώνε τραχανά ποτέ και ενθουσιάστηκαν. Σοφία Σπανού και Γιάννη νομίζω ο μικρός Νικόλας εμπνεύστηκε σούπερ συνταγή, να τον προσλάβετε για τις συνταγές...
Το Γιώργο Κόντο με τα υπέροχα σύκα και λιαστή ντομάτα τα παντρέψαμε όμορφα με ξινομυτζήθρα από Κρητών παράδοση και καραμελωμένα κρεμμύδια
Στον τομέα των γλυκών μας ενίσχυσαν τις αυγόφετες το μέλι Bee well ο Ορέστης και η Βούλα Γριβάκη,
Τις μπουκιές σύκου filliris μας έδωσε η Μάρα Χαρατσίδου, χαρουπόμελο Αρωδαμός από την Αριστέα Γαλανάκη και για την υπέροχη πορτοκαλόπιτα το γάλα L'ami έβαλε το γιαούρτι..
Ευχαριστώ πολύ επίσης το οινομαγειρείο τα μπακακάκια στο κυπαρίσσι δίπλα στον πεθαμένο, την κουζίνα από σπίτι, τη Ναταλί και το Μιχάλη Μιχαϊλίδη καθώς επίσης το 1ο σύστημα προσκόπων για τα γκάζια για να μαγειρέψουμε και το βιβλιοπωλείο σβούρα που πέρασε απέναντι για να μας φέρει το βιβλίο της Ελένης μας να μαγειρέψουμε του καλού καιρού.

Να είμαστε γεροί πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!!!!!
και σε άλλα με υγεία

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Αμαλία

 

 

Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση

© 2024 Amali Kerasmata — Shopify Ecommerce by Shopilab